Édesemnek

♥why do we close our eyes when we pray, when we cry, when we kiss, when we dream. Because the most beautiful things in life are not seen but felt only by heart.. ♥ i love you

Képek

kicsimmmmmm:)

2009.10.23. 14:31 - nojcsibaby

szia szerelmem:)

Mi ujság veled édesem?én nagyon álmos vagyok pedig sokat aludtam az éjjel ahh nem jo itt nélküled:(..olyan jol éreztem magamat tegnap veled édesemmm olyan sokat nevettem nagyon régen volt már ilyen jo kedvem:)olyan jo láti azt ahogyan kedvesdn rámnézel édesem.hisz tudod te vagy nekem az elsö a világon utanna minden.

ma reggel ugy ébredtem fel hogy teged lattalak meg elöször és a szívem elkezdett dobogni hogy ott vagy hogy olyan közel éreztelek teged mintha az álmamimból léptél volna ki édesem..olyan jo volt érezni teged .Tuddom Love You!hamarosan ujra árezhetlek és megölelhetlek de en minidg akarom érezni hisz a világom olyan üres nélküled:(..ha nem vagy itt minden amit látok szomoru mindig csak sír a világ és nem tudok benne ugy bolodg lenni mintha velem lennél.Vidám akarok lenni nevetni veled, nevetni mindenen és sírni a bolodgságon, azon hogy mar elmondhassam igen nem vagyk egyedül velem van a drága szerelmem örökké:)

minden jo lesz kedvesem minden nap egy csoda lesz nekünk ha mar velem vagy.Minden nap ujbol és ujbol szerelmes leszek mint ma es tegnap es holnap.számomra minden perc szép amit Isten adott veled.te vagy a szívem kis rózsája a lelkem kis angyala..nagyon imadlak kicsim ez igaz és te vagy nekem minden az életben.

naaa ma jo sol dolgom volt azért majd mesélek neked este msn-en.De nem baj mert igy éeszek okos es igy lesz rám büszke az én kiscicam :)naa szeretlek édesem nagyon örökké soha ne feledd el my love.csokkkk

  http://spaces.msn.com/members/arzucetin/

Elmentél Edesem és csak sírok.Hullnak a vértöl megszínevett könnyem ..vajon merre vagy most miert nem jösz letörölni a könnyemet elmulasztani a bánatomat?olyan jo lenne nem sírni már amikor nem érezném a szívem vérzik mert nem vagy itt.Akkor mar csak örömkönnyek jönnek a boldágság könnyei és nem véres szívgyilkos könnyek.

Csillagba borul az ájszaka ha a nevedet hallom és ha rámmosoloygsz én visszamosolygok rád ..veled akarom eétölteni minden éjszakát.

Küszönöm édesem hogy szeretsz.


 

 

 

sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını
omuzuna koyabilmekse eğer,
sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer,
SENİ SEVİYORUM

sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer,
sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi
hissetmekse eğer,
sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer,
SENİ SEVİYORUM

sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin
kopmasıysa eğer,
sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan
bakabilmekse eğer,
sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer,
SENİ SEVİYORUM

ÖZLEDİM SENİ

 

geceler olunca düşerim dara
açılır içimde derin bir yara
zaten benim bahtım geceden kara
nerdesin sevdiğim özledim seni

karanlık dünyada yanlız başıma
zehirler karışır tatlı aşıma
hasretinle karlar yağdı başıma
nerdesin sevdiğim özledim seni

ben yetimim dertli doğdum anamdan
ne çileler geldi geçti başımdan
gayrı bıkar oldum canımdan
nerdesin sevdiğim özldim seni

 

 Earth may stop rotating,birds may stop flying,

Candles may stop melting, fishes may sop swimming

heart may stop breathing but i will never stop

Missing u mí FOREVER LOVE TANJU!

Na szeretlek édesem nagyon nagyon és remélem együtt lehetünk hamar és veled tölthetek minden percet olyan bolodgan mint régen.SZERTLEK SOHA NE FELEDD EL 

A bejegyzés trackback címe:

https://nojcsy.blog.hu/api/trackback/id/tr581469806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása